NIEUW: 100% biologisch & vegan

Tarallini met venkelzaad & olijfolie, vegan

Artikel 15 van 15
€ 4,30 (inclusief btw)
Terug naar overzicht
  • alleen koudgemalen biologisch durumtarwegriesmeel uit Zuid-Italië
  • alleen biologische en Italiaanse extra vergine olijfolie en witte wijn
  • zonder gehydrogeneerde vetten en zonder palmolie
  • traditioneel recept zonder toevoeging van gist

Inhoud: 250gr

Beschrijving

Libera Terra Organic Pugliesi Tarallini is ontstaan ​​uit de vakkundige combinatie van enkele fijne ingrediënten uit de mediterrane gastronomische traditie, zoals griesmeel van harde tarwe, witte wijn en extra vergine olijfolie, en is verrijkt met een vleugje zeezout uit het beroemde natuurreservaat van de zoutpannen van Margherita di Savoia, in de Golf van Manfredonia. Venkelzaad maakt het recept compleet en geeft deze tarallini de typische mediterrane geur van deze specerij.

De biologische durumtarwe uit Zuid-Italië wordt in Altamura verwerkt en koud geperst, om de organoleptische kenmerken te behouden.

De zorgvuldige selectie van ingrediënten en het dubbele kookproces maken de toevoeging van gist aan het deeg overbodig en garanderen een kruimelig, knapperig, sappig product met het karakteristieke aroma van extra vergine olijfolie, harde tarwe en venkelzaad. Ideaal voor een lekker tussendoortje of een prikkelend aperitief.

Libera Terra Organic Pugliesi Tarallini is toegewijd aan alle ondernemers die in opstand komen tegen de inmenging van de maffia in economische activiteiten en een actieve rol spelen in het proces van culturele, economische en sociale verandering.

Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht

Ingrediënten
harde tarwegriesmeel 63%*, witte wijn 19%* (bevat sulfieten ), extra vergine olijfolie 11%*, zeezout 1,7%, venkelzaad 0,8%*. *Van biologische landbouw.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2024 Fenomenaal Artisanaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.