NIEUW: 100% biologisch
Zongedroogde kerstomaten, veganBiologische zongedroogde kerstomaatjes in olie
∙ kerstomaatjes geteeld in Alto Salento, een paar kilometer van de zee
∙ Met de hand verzameld en gedroogd in de warme Apulische zon
∙ zonder toevoeging van…€ 7,20NIEUW: 100% biologisch
Olijven Nocerella, veganNocellara Del Belice Zoete Groene Olijven
∙ knapperige, zoete en vlezige olijven
∙ om alleen of in salades van te genieten
Inhoud: 160gr netto€ 4,60NIEUW: 100% biologisch & vegan
Tarallini met venkelzaad & olijfolie, vegan∙ alleen koudgemalen biologisch durumtarwegriesmeel uit Zuid-Italië
∙ alleen biologische en Italiaanse extra vergine olijfolie en witte wijn
∙ zonder gehydrogeneerde vetten en zonder palmolie
∙ traditioneel recept zonder…€ 4,30100% natuurlijk, biologisch & fair
Artisjokken tapenade, veganIn november worden de vroege (of late, het is maar hoe je het bekijkt) artisjokvarianten geoogst. Deze artisjokken zijn relatief groot en smaken fruitig, wat ze tot de perfecte basis maakt voor een tapenade – voor op toastjes en…
€ 3,44100% Biologisch
Pizzacrackers rozemarijn, veganWat pizzacrackers zo bijzonder maakt, is de stevige, maar tegelijkertijd krokante structuur. Ze worden gemaakt van krokant gebakken pizzabodems. Door de toevoeging van rozemarijn en zeezout krijgen deze crackers die typisch…
€ 4,14100% natuurlijk, biologisch & fair
Tomatentapenade, veganDeze tapenade van zontomaatjes is hartig en stevig van smaak voor op brood en toast, voor bij (gegrild) vlees, vis en een stukje oude (geiten)kaas.
Inhoud: 100gr€ 3,29100% natuurlijk, biologisch & fair
Zwarte olijventapenade, veganDe zwarte olijven tapenade wordt gemaakt van (hoe kan het ook anders) zwarte, rijpe olijven, wat zorgt voor een milde, volle en aardse smaak.
Tip: snijd een biologische kipfilet half door, sla plat en besmeer de binnenkant met…€ 3,29